HTML

3 mondat

3 mondatban. Tömören. Csak a lényeg.

07.
július

mondatoló  |  3 komment

Elbocsátanak a közmédiából egy csomó szerkesztőt-műsorvezetőt. A liberálisabbja nyilván örül neki, hiszen most már a mindenható piacra bízhatja tudását, szakértelmét. A konzervatívabbját pedig Daniel Cohn-Bendit szavaival tudnám nyugtatni: "kiegyensúlyozott információ nem létezik", azaz az emeszpésített közmédia fideszesítése csakugyan természetes és logikus folyamat.

Címkék: média közmédia daniel cohn bendit

3 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://3mondat.blog.hu/api/trackback/id/tr293048898

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Karl Friedrich Drais der Freiherr von Sauerbronn · http://darazskarcsi.blog.hu 2011.07.07. 23:38:59

" azaz az emeszpésített közmédia fideszesítése csakugyan természetes és logikus folyamat."

Szerintem a kívánatos folyamat a közmédia pártatlanítása, és a közmédiákban a pártérdekek képviselete helyett a kultúrális értékteremtés/megőrzés, valamint a közszolgáltatás. Pártsemlegsen.

mondatoló · http://3mondat.blog.hu 2011.07.08. 00:23:37

@Karl Friedrich Drais der Freiherr von Sauerbronn: sajnos ilyen nincs. Már Cohn-Bendit is megmondta. Egyébként ezzel a mondatával egyetértek, az újságírói pártsemlegesség illuzió.

A kulturális értékteremtés/megőrzés pedig valóban szép lenne, de csak addig működik, amíg véletlenül adásba kerül egy Wass Albert vers, vagy egy "magyarkodó" műsor Bayer Zsolttól és már kezdődik is a nácizás. De nem mondom, fordítva is így van.

Igaz, a szépemlékű Napkelte szekesztőinek reggelenkénti ámokfutásai egy jobbérzésű liberális gyomrát is megfeküdték.
süti beállítások módosítása