HTML

3 mondat

3 mondatban. Tömören. Csak a lényeg.

13.
május

mondatoló  |  5 komment

Gréczy Zsolt (aki már több éve szerelmes Gyurcsány Ferencbe) összes posztját törölték valamelyik MSZP-s oldalról, meg egy másikról is. Szerinte az MSZP Mesterházy-féle vonala adta ki a parancsot hős lovagunk likvidálására.

És ez a banda csinált nemzetközi hisztit fél éve a médiatörvényből...

Címkék: mszp gyurcsány ferenc médiatörvény hazudik gréczy zsolt

5 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://3mondat.blog.hu/api/trackback/id/tr152901164

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Táskás Tóni 2011.05.13. 16:46:02

A baloldalon legalább mindent megírnak és nem titkolóznak és kendőznek el semmit, mint a bunkó focista és bagázsa, akik folyamatosan hírzárlatban vannak. Csak az a pi...szájú görény mormolja folyamatosan a hazugságait. Szíjgyártónál undorítóbb féreg nincs még talán a jobboldalon sem, bár sokan felveszik vele a versenyt.

mondatoló · http://3mondat.blog.hu 2011.05.13. 17:54:47

@Táskás Tóni: Így van, mindent megírnak. Néha olyat is, ami meg sem történt. Később aztán ezt-azt kicenzúráznak, de még véletlenül sem a hazugságokat.

Viszont gratulálok, hogy 3 mondatban sikerült hozzászólnod, köszi :-)

Táskás Tóni 2011.05.13. 19:00:16

@mondatoló: Ami nem történt meg azt a Magyar Nemzetben olvashatod. Tudod az az újság , amelyiknek lépten nyomon helyreigazítást kell közölni, mivel sokat hazudoznak.

tesz-vesz · http://kkbk.blog.hu 2011.05.16. 14:12:52

@Táskás Tóni: mi van te teljesen hülye vagy?

@mondatoló: a poszt jó
süti beállítások módosítása